Pon - Pet: 9:00 - 15:00

info@lexibor.si

Sallaumines 2 (Pritličje okrogle hiše)

Brezplačna pravna pomoč

BREZPLAČNA PRAVNA POMOČ

Želim in prizadevam si, da bi lahko vsi moji sokrajani imeli enakovredno možnost pravne zaščite, ne glede na njihov finančni oz. socialni položaj. Zaradi navedenega že od samega začetka poslovanja nudim socialno ogroženim posameznikom brezplačno pravno pomoč (v nadaljevanju BPP). Pri tem izpostavljam, da navedena BPP obsega zgolj brezplačno pravno svetovanje oz. brezplačen pravni nasvet, preostale storitve pa žal niso brezplačne, saj ne gre za brezplačno pravno pomoč, kot jo ureja Zakon o brezplačni pravni pomoči, katero za plačilo (!) izvajajo predvsem odvetniki oz. notarji (plačilo pridobijo iz proračunskih sredstev).

V kolikor pa želite pridobiti celovito BPP po določbah Zakon o brezplačnem svetovanju, pa se obrnite na najbližje sodišče, kjer Vam bodo podali vsa nadaljnja navodila. Potrebne obrazce za BPP po prejšnjem stavku lahko najdete na spodnji povezavi:

http://www.sodisce.si/sodni_postopki/obrazci/2009021217292200/

Storitve BPP-ja se izvajajo vsako prvo sredo v mesecu od 14.00 do 16.00 v prostorih družbe Lexibor, Sallauimnes 2, Trbovlje (pritličje Okrogle hiše)